MK | EN

Соби

Вкупен број на еднокреветни соби 28

 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за ладење/топлење
 • Противпожаен систем
 • Влечки
 • Систем за будење
 • Телефон
 • Звучна изолација
 • Led TV 32’
 • Сателитски канали
 • Безжичен интернет
 • Сеф
 • Туш
 • Крпи
 • Собна услуга
 • Фен за коса

Hotel Russia - Skopje, Macedonia

Bld. AVNOJ no.1

tel. +389 2 2400 030

reservations@hotelrussia.mk 

Резервирајте онлајн

Вкупен број на двокреветни соби со француско легло 14

 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за ладење/топлење
 • Противпожаен систем
 • Влечки
 • Систем за будење
 • Телефон
 • Звучна изолација
 • Led TV 32’
 • Сателитски канали
 • Безжичен интернет
 • Сеф
 • Туш
 • Крпи
 • Собна услуга
 • Фен за коса

Hotel Russia - Skopje, Macedonia

Bld. AVNOJ no.1

tel. +389 2 2400 030

reservations@hotelrussia.mk 

Резервирајте онлајн

Вкупен број на еднокреветни соби 12

 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за ладење/топлење
 • Противпожаен систем
 • Влечки
 • Систем за будење
 • Телефон
 • Звучна изолација
 • Led TV 32’
 • Сателитски канали
 • Безжичен интернет
 • Сеф
 • Туш
 • Крпи
 • Собна услуга
 • Фен за коса

Hotel Russia - Skopje, Macedonia

Bld. AVNOJ no.1

tel. +389 2 2400 030

reservations@hotelrussia.mk 

Резервирајте онлајн

Вкупен број на Јуниор Апартмани 6

 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за ладење/топлење
 • Противпожаен систем
 • Влечки
 • Систем за будење
 • Телефон
 • Звучна изолација
 • Led TV 32’
 • Сателитски канали
 • Безжичен интернет
 • Сеф
 • Туш
 • Крпи
 • Собна услуга
 • Фен за коса

Hotel Russia - Skopje, Macedonia

Bld. AVNOJ no.1

tel. +389 2 2400 030

reservations@hotelrussia.mk 

Резервирајте онлајн

Вкупен број на Де Лукс Апартмани 1

 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за ладење/топлење
 • Противпожаен систем
 • Влечки
 • Систем за будење
 • Телефон
 • Звучна изолација
 • Led TV 32’
 • Сателитски канали
 • Безжичен интернет
 • Сеф
 • Туш
 • Крпи
 • Собна услуга
 • Фен за коса

Hotel Russia - Skopje, Macedonia

Bld. AVNOJ no.1

tel. +389 2 2400 030

reservations@hotelrussia.mk 

Резервирајте онлајн

Резервирајте престој