MK | EN

Корпоративни предновогодишни прослави

Пријатен амбиент и професионална услуга


Покрај целокупната организација и замисла, просторот каде што ќе се одржува корпоративната забава е од суштинско значење за постигнување на целта: Прослава на успехот од минатата година и уште поголем мотив за годината која следи. 
По тој повод, ресторанот на хотел Руссиа ви нуди пријатен амбиент, професионална услуга и вкусови создадени од врвни професионалци со 10% намалување на целата сметка. Обликувајте ја вашата трпеза по ваш вкус.

02 2 401 985.

Останати промоции

Резервирајте престој