MK | EN

Време е за масажа

Нова масажа во спа центарот


Доколку имате специфични мускулно-скелетни проблеми нашиот терапевт ви ја препорачува ОРТОПЕДСКАТА масажа. Ортопедските терапевти третираат акутни и хронични состојби, обично повреди на меките ткива, а применуваат масажа и кај пациенти постоперативно со цел да се спречи создавање на сврзно ткиво.

Резервирајте на 02 2 400 016.

Останати промоции

Резервирајте престој