MK | EN

Промоции спа центар

Денес е совршен ден за масажа


Длабоко ткиво + 2часа спа - 2300денари

Медицинска масажа 45мин + 2 часа спа - 1700денари

Релакс масажа 45мин + 2 часа спа - 1500денари

Останати промоции

Резервирајте престој