MK | EN

Највкусни руски специјалитети

Руските специјалитети ви се на дофат


Убавата храна е состојка која ги зближува луѓето. На менито во ресторанот на хотел Руссиа се наоѓаат три руски специјалитети.

Доколку сте љубители на зеленчукот тогаш со сигурност ќе уживате во Боршч Империјал, за љубителите на месо совршено би се вклопил специјалитетот Пелимени, а за десерт не би сакале да си заминете без да го пробате специјалитетот Сирники.

 

Останати промоции

Резервирајте престој