MK | EN

Скај бар

Совршеното место за одржување на деловни состаноци


Во пријатна атмосфера и совршен поглед на градот, успехот и креативноста се загарантирани. Скај барот на хотел Руссиа е совршеното место за одржување на вашите деловни состаноци во текот на работниот ден.


Останати промоции

Резервирајте престој