MK | EN

ВАШАТА ДОВЕРБА Е НАЈВАЖНА ЗА НАС

Промотивен попуст...


Наша посветеност е да овозможиме највисок квалитет потребен за Вашиот бизнис и тоа со промотивен попуст од 20% во период од 13 до 17 часот. 

 

Приватните забави во Скај Бар се вистински предизвик за тимот професионалци кои псотојано се надминуваат себе си.

Останати промоции

Резервирајте престој