MK | EN

УШТЕ ЕДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШИОТ ХОТЕЛ

Хотел и Спа Центар


Светскиот ден на туризмот се одбележува секоја година на 27-ми септември. Во таа чест хотел Руссиа доби признание помеѓу најуспешните хотели во Македонија во 2016 година, во категоријата Хотел со Спа понуда.

Останати промоции

Резервирајте престој