MK | EN

НАЈБАРАНАТА ПАЛАЧИНКА

Палачинка со ванила крем и прелив од јагоди...


Најбараната палачинка во градот се подготвува во нашиот ресторан. Ванила крем и прелив од јагоди. Не можете да и одолеете...

Останати промоции

Резервирајте престој