MK | EN

ЛОСОС

Одличен извор на омега-3 масни кислеини...


Лососот е одличен извор на Витамин Е, моќен антиоксидант. Лососот го подготвуваме за вас во ресторанот во хотел Руссиа.

Останати промоции

Резервирајте престој