MK | EN

НОВО

ФИТО САУНА


👌Ново во Hotel Russia Spa & Beauty Salon...ФИТО САУНА👌

Уживајте во многубројните придобивки:
👉да ги отстраните отровите од вашиот организам,
👉да го зајакнете нервниот систем
👉да го регулирате метаболичкиот процес во телото.

Освен овие здравствени придобивки, помага при:
👉лекувањето на псоријазата и дерматитот,
👉ги релаксира мускулите,
👉ја одржува кожата млада и еластична,
👉се бори спротив создавањето на целулит
👉регенератор на енергијата во целото тело.

Останати промоции

Резервирајте престој