MK | EN

New massage

Flower touch


По повод интернационалниот ден на жената ви нудиме да ја искусите или подарите на припадничките на понежниот пол нашата нова масажа...FLOWER TOUCH...по цена од 1200 денари или во комбинација со спа карта по специјална цена од 1700 денари, за целосно опуштање и релаксација. За повеќе информации и резервации контактирајте не на 071 391 665 и 02 2 400 016.

Останати промоции

Резервирајте престој