MK | EN

Ново во спа центарот

Винска масажа


Во месецот на љубовта и виното ви ја претставуваме новата винска масажа, со која добивате -50% намалување на спа дневна карта и чаша вино за комплетно уживање и релаксација.

Останати промоции

Резервирајте престој