MK | EN

Промотивни пакети

50% попуст на Спа услуги со секоја масажа


Во овој ладен, предновогодишен период Ви нудиме 50% попуст на спа услугите со секоја извршена масажа. Дозволете си подобра нега на кожата, подобра циркулација и намалете го секојдневниот стрес со една од разновидните видови на масажи кои Ви ги нудиме. 

Се грижиме за Вашата убавина и здравје.

Останати промоции

Резервирајте престој