MK | EN

Цени

ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА

     €60/ноќ.

×
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
Резервирајте сега
ДВОКРЕВЕТНА СОБА

     €90/ноќ.

×
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
Резервирајте сега
ДВОЈНА СОБА

     €90/ноќ.

×
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
Резервирајте сега
ЈУНИОР АПАРТМАН

     €120/ноќ.

×
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
Резервирајте сега
ДЕЛУКС АПАРТМАН

     €200/ноќ.

×
 • Мини бар
 • Ноќно орманче
 • Маса со стол
 • Систем за свеж воздух/Греење/Ладење
Резервирајте сега
Цената вклучува појадок, фитнес и спа услуги (освен масажи). Туристичката такса од 0,67 евра не е вклучена во цената.