MK | EN

Содржини

Без разлика дали хотел Руссиа го избравте за бизнис или за релаксација, љубезениот и професионален персонал ќе се потруди да го направи Вашиот престој прекрасен.

Хотел Руссиа е соодветен за бизнис посети и нуди „бизнис-корнер“ со компјутер и печатач што Ви се на располагање 24/7.

Тука не мора да го промените Вашиот стил на живот, да ја запоставите Вашата форма или да ја пропуштите неделната масажа, едноставно можете да ги искористите услугите што ги нуди хотел Руссиа:

 

Резервирајте престој