MK | EN

Контакт

    02 2 401 985

    02 2 400 016

    071 235 815

Хотел Русија- Скопје

     Булевар АСНОМ Бр.1 1000 Скопје, Македонија

Генерален менаџер:

     + 389 2 2400 030

       + 389 70 380 733

    info@hotelrussia.mk


ГПС Координати 41.992520, 21.465177

Одалеченост:
Охрид: 171 km
Солун: 221 km
Софија: 241 km
Белград: 425 km
Приштина: 74 km
Тирана: 295 km

Резервирајте престој