MK | EN

Скај Бар

Работно време

12:00pm - 03:00am
Кодекс на облекување: Business Casual

РЕЗЕРВАЦИИ: 
00389 2 2400-030
Старосна граница:
над 21 година

 

Скај Бар е сместен на осмиот кат од хотел Руссиа со прекрасен панормаски поглед на Скопје, планината Водно и реката Вардар. Овде добивате професионална услуга, интернационални јадења и голем избор на различни сортни вина. Скај Бар е одлично место за незаборавни ноќи, со извонреден амбиент и музика што веднаш ќе Ве освои.

 

 

Вистинските пријателства се создаваат овде. Скај Бар Ви стои на располагање за Вашето слободно време.

Резервирајте престој