MK | EN

Спа Центар

Работно време

Понеделник- Недела 08:00 -22:00 ч. (последна резервација во 21:00 ч.)

Контактирајте нѐ на:
И- мејл: spa@hotelrussia.mk
Тел.:     +02 2 400 016

СПА УСЛУГИ

 • 22- метра долг базен, џакузи, топли лежалки, инфраред, финска сауна, турска, парна бања, фризерски и козметички услуги

СПА 

 • Спа карта - 1000ден.
 • 10 пати во месецот - 5000ден.
 • Неограничено спа - месечна карта

МАСАЖИ

 • Релакс масажа (60мин)...1400ден.
 • Релакс масажа (45мин)...1100ден.
 • Масажа со двајца терапевти, кралски третман (60мин)...2500ден.
 • Релакс масажа за парови (60мин)...2200ден.
 • Длабоко ткиво (40мин)...2000ден.
 • Чоколадна масажа (60мин)...1500ден.
 • Масажа на дланки и стапала (30мин)...800ден.
 • Парцијална масажа (масажа на грб и нозе)(30мин)...950ден.
 • Спортска масажа (40мин)...1500ден.
 • Антистрес масажа (60мин)...1400ден.
 • Антистрес масажа (45мин)...1100ден.
 • Медицинска масажа (30мин)...1200ден.
 • Медицинска масажа (45мин)...1400ден.
 • Медицинска масажа (60мин)...1600ден.
 • Ортопедска (45мин)...1500ден.
 • Шведска (45мин)...1500ден.
 • Антицелулитна масажа (30мин)...900ден.
 • Пакет од 10 антицелулитни масажи...7000ден.
 • Винска масажа(40мин)...960ден.
 • Лице и скалп(30мн)...1000ден.

  Со секоја купена масажа, добивате 50% попуст на дневна карта Спа.

BABOR ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ

BABOR третмани за жени

 • Арган третман(за сува кожа) - 1800 ден.
 • Lift Express(брзо видливи резултати)– 1800 ден.
 • 3D Lifting(брзо видливи резултати) –1800 ден.

Со овие третмани кожата изгледа помазна, поеластична и помлада.

BABOR третмани за мажи

 • Babor men - 1800 ден.

  Со секој закажан Бабор третман добивате 1час ГРАТИС Спа Услуги.

Резервирајте престој